ENG

Συχνές Ερωτήσεις

Από τι είναι φτιαγμένα τα τουβλάκια;

Τα τουβλάκια είναι φτιαγμένα από μη τοξικό, ελαφρύ, αδιάβροχο αφρώδες υλικό, χαμηλής εκπομπής άνθρακα, και είναι ανθεκτικά στη μούχλα, τη διάβρωση και τους μικρο-οργανισμούς. Εισάγοντας επαναστατική τεχνολογία, αυτά τα ιδιαίτερα ανθεκτικά κομμάτια είναι βιοδιασπώμενα και μπορούν να επιστραφούν στον κατασκευαστή για ανακύκλωση.

Ποιος είναι ο ρόλος του Βοηθού Παιχνιδιού;

Πρέπει να υπάρχει ένας εκπαιδευμένος Βοηθός Παιχνιδιού για κάθε 20 παιδιά που «χτίζουν» με τα τουβλάκια. Ο Βοηθός Παιχνιδιού συναρμολογεί και απομακρύνεται. Δεν δίνει οδηγίες, αντίθετα ενθαρρύνει. Είναι υπεύθυνος να διατηρεί την ασφάλεια του παιχνιδότοπου, να εμποδίζει τα παιδιά να σκαρφαλώνουν στα τουβλάκια ή να χτυπούν το ένα το άλλο με αυτά. Το PlayCanDo θα βοηθήσει και θα καθοδηγήσει την αρχική εκπαίδευση του Βοηθού Παιχνιδιού.

Υπάρχει κάποια εκπαίδευση για τον Βοηθό Παιχνιδιού;

Με την αγορά κάθε σετ από τουβλάκια μεγάλου και μεσαίου μεγέθους το PlayCanDo θα αποστέλλει έναν οδηγό Βοηθού Παιχνιδιού στα ελληνικά και στα αγγλικά, το εγχειρίδιο χρήσης και τον σύνδεσμο για το βίντεο εκπαίδευσης.

Αποθήκευση & μεταφορά;

Οι συνολικές διαστάσεις ενός κλασικού σετ από μεγάλα Blue Blocks είναι κατά προσέγγιση οι εξής: μήκος 10 m x βάθος 0,70 m x ύψος 0,90 m. Διατίθενται επιλογές αποθήκευσης, εάν σχεδιάζετε να μετακινήσετε τα τουβλάκια σε διαφορετικό μέρος, όπως σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Εάν θέλετε να μεταφέρετε τα τουβλάκια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο, ιδανικά θα χρειαστείτε κάποιου είδους τρέιλερ, βανάκι ή μικρό φορτηγό.

Σε πόσο καιρό από την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβω τα τουβλάκια;

Τα σετ από τουβλάκια μεγάλου και μεσαίου μεγέθους κατασκευάζονται κατά παραγγελία από τον κατασκευαστή και ολοκληρώνονται στο χέρι, άρα απαιτούνται περίπου 30 ημέρες. Έπειτα, αποστέλλονται από τις ΗΠΑ, άρα χρειάζονται άλλες 30 ημέρες. Συνολικά, η παράδοση θα γίνει σε 60 περίπου ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τι υλικά μπορούν να προστεθούν για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το παιχνίδι με μη σταθερά εξαρτήματα;

Συνδυάστε τα τουβλάκια με διάφορα φυσικά αντικείμενα, όπως πλαστικούς σωλήνες, υφάσματα και μεγάλα στηρίγματα ως μέσον για δημιουργική έκφραση. Τα αντικείμενα γίνονται βοηθητικά εργαλεία. Τα φυσικά αντικείμενα που επιλέγετε να ενσωματώσετε στο παιχνίδι με τα τουβλάκια Imagination Playground™ θα εξαρτηθούν από την επιφάνεια στην οποία διεξάγεται το παιχνίδι, την ηλικία των παιδιών και τη συχνότητα των επισκέψεών τους. Τα τουβλάκια μπορούν να συνδυαστούν επίσης με άμμο και νερό για να αναγάγετε το παιχνίδι με αυτά σε άλλο επίπεδο.

Είναι ασφαλή;

Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται επίβλεψη από ενήλικα. Όλα τα προϊόντα Imagination Playground™ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτό περιλαμβάνει επιφάνειες εξωτερικών χώρων, όπως γρασίδι, συνθετικό χλοοτάπητα, οργανικό λίπασμα, άμμο ή δάπεδα από καουτσούκ και όλες τις επιφάνειες εσωτερικών χώρων, όπως χαλί, λινοτάπητα, πλακάκια ή ξύλινο δάπεδο. Τα παιδιά δεν πρέπει να μεταφέρουν τα δοχεία αποθήκευσης, ούτε πρέπει να τα χρησιμοποιούν ως μέρος του παιχνιδιού.

Τα τουβλάκια τηρούν τα πρότυπα ασφαλείας;

Τα τουβλάκια τηρούν τους πιο πρόσφατους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από το Bureau Veritas σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο «Ασφάλεια Παιχνιδιών» και «Εξοπλισμός παιχνιδότοπων» και τα πρότυπα της Αμερικανικής Εταιρείας Δοκιμών και Υλικών (ASTM) και της Αμερικανικής Επιτροπής Ασφαλείας Προϊόντων για τους Καταναλωτές (CFSC).

Πώς καθαρίζονται;

Μπορείτε να τα καθαρίσετε με ένα σφουγγαράκι ή μια βούρτσα με μαλακή τρίχα και λίγο μη τοξικό απορρυπαντικό και νερό. Μην χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά. Κάθε μονάδα αποθήκευσης πρέπει να έχει στεγνώσει προτού τοποθετήσετε σε αυτήν τα τουβλάκια. Συνιστάται η αποθήκευση των προϊόντων να γίνεται σε εσωτερικό χώρο. Δεν συνιστάται η αποθήκευση σε περιβάλλον με ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως έντονη βροχόπτωση, χιονόπτωση ή ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

contact Mob
bg-image bg-image bg-image bg-image

Hello

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την PlayCanDo;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!